mormor!

Helluee!, pratar med mormor i telefon, lite långtråkigt men haha :p
Har städat  väldigt mke, men jag vart rädd medans jag städade,  såå jag satte mej vid datan :p
Haha, men ska fortsätta städa  snart, Men, ni vet att jag lever!


Heeej!

Haaha, tråkig  rubrik jag vet :p
Men iaf, gick en liten sväng imorse, duscha&klädde på mej, hitta inte passande kläder först eftersom allt ligger på sängen som jag ska ta hand om när jag kommer hit efter skolan! :p
Hahaa, men jag  har lite bråttom(?) jag ska hitta en tröja&borsta  tänderna!
Börjar om ca en timma! imorn e d juu sovmorron, då kan jag nog blogga oxo! men sen blire nog inte såå mycke bloggning resten av veckan, vet inte när min nya adapter till datan kommer,
jag har ju beställt en eftersom min data inte laddar somsakt!  haha, aja, ska skynda mej  nu!


Fulle rulle!

Helluu, förlåt att jag inte bloggat men, har helt enkelt inte haft tid!
Ska  sova nu faktist, ska upp sex imorn, och jag får en timmas mindre sömn än vanligt!
haha, men jag ska åka till papi på tisdag, för jag e inte klar med mitt rum ännu,
har precis fått in en större hutch(?) som jag ska andvända!
Men, ida har jag kört wii fit i en timma! lagat mat, skällt på syster, sorterat tvätt, fixat lite med rummet.
Imorn har jag värsta schemat(?) för imorn bitti! nu ska jag bara kolla bdb och bloglovin sen ska jag borsta gaddarna sen ska jag hoppa i sängen!


Helluuu!

Fick en kommentar, svaret e, jag fick en ganska lyckad lördag, jag har rensat lite skit ur rummet!
Jag har hjälpt mami med hennes rum, fått reda på att jag ska gå ner 9 kg!
Sen så har jag kollat på min favorit kanlan Mtv! Ska börja skala potatis om ca 40 minuter!
ska göra maten idag nämligen, tror inte patte kommer hem ida :p hon sov hos papi igår nämligen! :p
Fick reda på att syrran äter hos amanda, och kommer hem sen, men mami vill inte d, men hon sov när syrran ringde så d va jag som pratade med henne, men iaf, ville bara skriva så ni visste att jag lever!


Haan skaa vinnaa!

Mattias ska vinna lets dance tycker jag, deras showdans var helt fenomenal!
Jag trodde jag skulle hoppa upp och börja dansa! d va såå fartfyllt&energiiskt!
Gud asso! jag hoppas dom vinner iaf, jag ska iaf gå på toa, sen hoppas jag nyheterna e över, sen ska jag kolla på ''my best friends girl'' :) och äta upp min ben och jerry glass, inte den jag köpte igår utan jag köpte en ny idag, e juu så ben och jerry sugen när jag har mimn vecka! men iaf, skriver imorn busbabys!


Weekend(?)!

Hejjsan!, fick en fråga ;

Hej! Vad ska du göra idag, några planer? Kram :)

Svar; haha, ja nu e d kväll, men idag såå åkte jag till handen&siba, och du komemr se längre ner i inlägget vad jag gjorde där! men imorn så ska jag städa hela mitt rum eftersom jag inte hunnit med d! likaså söndag! Kram!

Dagen;
Vaknade ganska sent, men åkte till siba med syster men datan, han sa att d kanske var batterisladden men d kunde vara datan oxo, men om jag skickade in den på service och d va fel på batterisladden så skulle d kosta! men om d va fel på datan så skulle d inte klosta en enda krona!! såå jag åkte hem, lalla lite :p
sen ringer mami, säger att jag ska åka till centrum, så jag gör d, vi går till kjell&Co köper en dataväska, och kollar om dom har en likadan battersisladd eftersom dom inte hade d på siba! men iaf, dom hade inte d, såå vi gick till classe! dom hade inte d heller, vi gick till teknik magasinet, dom hade inte heller d! såå vi gick till cubus, fick ett par jeans&ett par gråa mjukisar! hihi, men iaf nu vet ni d, jag vet sugandes uppdatering, men jag har verkligen inte haft tid! men jag var suuuuper trött igår, så jag somnade faktist tidigt! därav ingen bloggning :p men iaf, skriver senare, OM  jag inte somnar! ;)


hemma

Pratar med mami i telefon! haha, båda sitter vid datan och skriver!
hihi, Såå nu har vi lagt på, vi ska till banken& 3 butiken :) jag ska åka snart! min buss går halv såå jag ska bara sätta på mej skönare brallor och en varmare tjocktröjja sen e jag klar!
men jag kommer hem senast 6! har mensvärk! fick den igår och mensen kom under natten, it hurts like hell!
Men iaf, ska försöka att inte tänka på d, hhaa! men jag skriver när jag kan andvända datan igen!


Lite snabbt!

Mamis data såklart! haha, men vi håller på att fixa oss, ska bara dra på lite mascara och conseler!(?) haha!
men, nu e syrran sur för hon inte har något att dansa i! (skor) så nu ska jag leta!
sååå jag skriver senare, d kanske  blir ett snabbt spring till banken i eftersmidda om jag hinner!


Ska gå och duscha sen sova!

Jag har väldigt ont i magen, menmen, jag ska skutta in i duschen så snart min syster e klar, sen blire sängen för min del! upp kl 6 imorn! haha, vi ska vara på fryshuset kl 8! :O haha, ska kolla sl nu :p
Men imorn blir det säkert dålig uppdatering! haha, jag har många sådana dagar! men iaf, måndag, tisdagoch kanske onsdag ska jag sova hos mami! för pappa ska vara borta typ :p
men ska försöka få min data att ladda, kanske hinner skriva imorn bitti! d märker vi. godnatt!


Did you?



Jag kan verka väldigt högljud och en sån som gärna startar en cat fight!
men igentlien, såå på lektionerna e d jag som skriker hållkäften till alla :p jag tar skolan på väldigt mycke allvar ibland! jag har höga förväntningar på mej själv, d kanske inte e så bra, men jag vill komma någonstans i livet!
och jag hatar att riva någon i håret om jag inte gör d för andra saker! jag kör faktist fistfight och sparkas på ömma ställen :p haha!


One more time!

Haha, fick en till fråga som lyder såhär!

Lägger du ner mycket tid på din blogg?Kram :)

Svar; jag lägger väldigt mycke tid på min blogg VISSA perioder, ibland har jag väldigt mycket att skriva om, väldigt bra fantasi, men ibland när jag e trött, nere eller har mycket att göra såå blir d bara upp till 3 inlägg per dag!
och såklart så kan jag ju inte blogga ALLS nästan när jag e hos papi! och nu när min data har slutat att funka så kommer jag inte blogga alls mycket tror jag! Kramis!


Förlåt för dålig uppdatering!

Hellosan!
Jag sitter vid mamis data eftersom min inte vill ladda, gick inte till skolan, hade en mardröm&mådde dåligt imorse, jag städade lite i köket&vardagsrummet, satte nyss på en tvätt, imorn e jag ledig, likaså på freda.
Fast d e tidigt upp imorn endo, jag ska följa med min syster på hennes dans aditions på fryshuset imorn :p
Har fått en finne på hakan -.-' hah, jaja, har hjälpt mami lite idag, men jag e suuuper hungrig, så jag ska ner och äta, och sen ska jag och syster till konsum för att handla något till imorn! hihi


fick en fråga!

Hej! Tänkte bara fråga dig, vad är det som fångar din uppmärksamhet som mest när du läser en blogg?Kram :)

Svar; hmm, bra fråga, d e nog olika, det beror på faktist, personligheten e nog d som får mej att läsa någons blogg.

Till inlägget! Jag bakade lite snabbt, blev både vanilj&choklad muffins :) kollar på desperata hemmafruar, blev nyss reklam, ska upp och ta fram kläder till imorn, ska ju ha väska eftersm jag har idrott xD
Jobbigt, men jag måste, imorn såå vet jag inte när jag slutar, vi märker ju, men bloggar nog senast halv 5 m jag inte drar någonstans efters skolan. på torsdag&fredag har jag hemstudiedagar :) juste, imorn, torsdag&fredag ska jag städa mitt rum, har juu röjt upp ALLTING! såå ska fixa d, såå får ni se hur d såg ut för någon månad sen, och d har inte blivit bra sen dess :p haha men iaf. väger säkert 100 kil mer nu när jag ätt några muffins!
haha! ska in på  fejjan och sen börjar programmet igen. skriver imorn bitti om jag hinner. får sva bredvid kära syster idag (a) vill inviga min nya säng när mitt rum e STÄDAT! haha, C'Yah!




Som ett svin!

Hej, ursäkta rubriken, men e hungrig, vi slutade kvart i 3 istället, alltså en timma tidigare.
så jag åkte hem, åt, sen ringde sandra, jag gick ner till henne vi dela ut post :p haha, aja drog hem gick och handla,
Och kom hem, packa upp, gjrde 4 påsar is :p sen blandade jag saft, sen hämta jag datan och satte mej framför tv-n och datan och aa, nu e jag här och skriver ett inlägg :) jag ska snart ta något att äta och sånt :)
Men skriver senare :D


ska åka snart, facelook, outfit

Helluu!
Ska åka snart, ska bara hitte en tröjja&strumper :p kommer ju hem sent, men har iaf hunnit göra 7 sidor i tidningen,
Ska gå om 30 minuter, spillde boy på min långärmade för 20 minuter sen xD haha, men jag slutar ju sent idag så ni vet, uppdatering tidigast fem! haha, men iaf, måste skynda mej lite nu!




inbakad fläta idag :)


Långärmad - Indiska
Jeans - Cheap monday

Stannar hemma!

Inte helt men, halvt, skippar första lektionen, som e elevens val, den börjar om 1 timma och 55 minuter :p
men jag måste plugga ännu mer NO, och aa, en arg lärare e inget att ha! haha, såå jag ska plugga, runt 11 äter jag, sen duschar jag ch gör mej irdning tar fem i halv 1 bussen tbx till skolan där d väntar en suuuuuper lång NO lektion, eller jag har engelska före men endo, slutar kvart i 4 ida, ska bara åka hem ut med hunden sen ska jag hjälpa sandra dela ut reklam, d tar inte så lång tid, men om jag inte hinner gå ut med henne så går jag väll ut en helavtimma med henne efter att jag hjälpt sandra, som inte kommer ta så lång tid eftersom vi e 2 :)
men nu ska jag plugga! skriver senare :)


videoinlägg som inte kom upp igår!


FÖÖÖÖRRRRRLÅÅÅÅÅÅÅT!!!!

Måndag; Helt vanlig skoldag, åkte hem till papi, åt mat och sånt, gjrde inge kul :p
Tisdag; Började 10 över 10, såå åkte hemmifrån runt 9, tåget var sent, såå kom lite sent. Men iaf, skoldagen gick bra,
slutade ju kavrt i 4 såå hann med 20 i 5 tåget till saltis, sen såå kollade jag på desperata hemmafruar, gick och la mej direkt efter, var super trött ch uppstigning halv 6 på onsdagen!
Onsag; Jag hade idrott, såå jag packade ombyte, käka, gick till tåget kvart i 7, hade idrotten med en från nian :p
haha, men iaf sen såå vare ju svenska, gick bra, lunchen var sådär, kmmer inte ihåg vade d va men d e typ allti äckligt! haha, men iaf, åkte hem sen&tillslut var d grey's anatomy :p gick faktis och la mej då oxo! skulle ju upp lika tidigt!
Torsdag; försov mej! haha, men d gick bra endo, hade syslöjd, sen so, sen va d lunch, haha, men iaf.
gick från matten hade ont i huvet. gled hemmåt, haha, hade tråkigt,  såå jag kolla på tv, haha, som vanligt, tog fram kläder till fredagen, plugga :p sen sov jag :p
Fredag; gick upp, bytte brallor i sista sekunden, haha, från jeans till leggins! gick till tåget, d va sent, haha, men iaf, vi började med NO d gick ganska bra, skrev ut bilder från en lärares data i lärararummet, hn e vikarie och satt på robertos plats (min riktiga NO lärare') han har en bild över sitt skrivbrd där d va en bild på en tjej och en kille som stog mitt emot varran. tjejen hade en tanke bubbla där hon tänkte ''!.85 tall, 3 years of college.'' ch mer stog d men i killens tankebubbla stog d '' 2 tits, 1 pussy'' hahaha!! aja, åkte hem, hade världens huve värk'! kollade på så ska d låta, kul va d, kollade på sista halvtimmen av lets dance. Sen gick jag och la mej för huvet dunka som dan!


Och idag såå har jag hjälp papi i lägenheten, han, patte&sandra kom till f&f för vi skulle bära upp saker, dom hade redan släppt av våra sängar från mamma, för vi köpte nya sängar till mej och patte.
Såå vi åkte till lägenheten igen med hyllor&sånt. sen släppte pappa av oss vid gullis, vi tog bussen till mami därifrån :) men iaf, nu vet ni&d blev ettg jäkla långt inlägg xD skriver imorn eller något sånt :)


Ska stänga av datan nu!

skriver imorn!




Ballar av stål!

Kollar på femman! och d e söndag=Premiär av BALLAR AV STÅÅÅÅÅL! :D
hahaha, blånekaren :) hahahahhahahaha!!!!!1
Gud vad jag älskar detta program!!!!!!!!
Har lagt fram kläder som ska packas under pausen!
PATTE TYCKER INTE D E KUUL! HON HAR NADA HUMOR!!!!!!!!
jaja, skriver efter programmet.


Fyfan vad jag e bra!

Sitter vid tvn, bredvid sandra&syster.
Mami ska börja laga mat nu tror jag :p blir säkert gott :), ska in på fejjan&BLI och lite sånt.
Idag har jag typ dansat :p handlat med mami&bara chillat, ska duscha&packa ikväll :p
Imorn e d PV, kan nog inte blogga på hela veckan, vi får lix se.  :p men kan säkert blogga någongång.
e ffr arg över j'ävla f*tt meldifestivalen! d suuuger stenhårt! vi kommer ju hamna i kval nästa år igen!
men d e ju min åsikt.. aja, skriver sen, JONAS på tv :)


Kanske därför eric saade inte vann

den sega sms slussen fick säkert för fullt med sms så alla kom in segare. Så man fick svar typ 2 timmar efter melodifestivalen, vissa röster kanske inte blev registrerade förns d va slut? men vad vet jag, d e lite knstigt att den h*ran vann istället för Eric!!

Jaja, har precis ätit frukost, mitt O laggar, d e skit segt!
Men nu ska jag kolla BDB&bloglovin!


BESÖÖÖÖK!!!!!!!

JAG ÄÄÄÄLSKAAAAAAAAR MELLAN AAAAAAAAAAKKKTENNNN!!!!!!
Världens bästa sak!!!!!!!!!!!!!!! man var så trött på alexanders låt! men nu hör man den live och man vill bara sjunga med! haha, helt gaaaaalet!!! och att dom från norge tog sej hit! hahaah, menmen.
Nu e den slut :p ska fråga papi om vi kan hälsa på thomas i norge när eurovision song contest är :)

UPDATE!!! skrivet medans mellanakten var!

JAG HATAR ATT MIN LÄCKERBIT INTE VANN!! MOT EN H*RA SOM KAN STOPPA UPP EN HÄST-K*K I RÖVEN!

Jag håller med amir!

Ni vet hans inlägg om vilka som han hejjar på, till dom han inte vill ska vinna?
iaf, håller med han, d låter seriöst som om anna sätter sin tunga i halsen ibland!
haha, d e hennes bidrag just nu. stänger av tvn snart asso!
aja, nuuuuuu kommer Erik Saade!!! läckerbiten!! men dock e hans flickvän. haha aa, ni har ju säkert sett d inlägget!
haan e sååååååå snyyyyyygg!!!!!!! jag döör! han e ju 5.a på min lista!
haha, men nu e låten slut.

Aja.
Darin; han e så söt, och jag 'älskar texten, ch hans röst passar verkligen
Pernilla; Gillar den igentlien inte, men takten e skön. Men gillar inte hennes röst.
Andreas; SUUUUUGEEEER KUUUUUUK! BOKSTAVLIGT TALAT!
Timotej;Låten e meningslös för mej, gillar den faktist inte.
Jöback; Låten e jävligt bra, och han har en bra röst!
Ola; Ja, vad ska man säga? han e ju bara såå söt! och låten e grym!
Jessica; Tja, inget emot henne, väldigt bra röst! men finns bättre :)
Salem; Refrängen e skön! men verserna, dont think so
Anna; d står min åsikt högst upp i inlägget!
Eric; tja, står tidigare i inlägget oxo, men jag älskar hans dusch!

Nu vet ni d!



Top 10!(killar)

1.


Robert pattinson

2.



Jacoby!

3.



Tom kaulitz

4.



Ryan!!

5.



Eric Saade!!!

6.



Chad!

7.



Depp!

8.



Cody!

9.



Bill!!

10.



Nick!

TIPS!

Istället för att slösa pangar på ett par nya shorts(jeans) inför sommaren, leta reda på ett par B-jeans eller några som blivit för korta men passar i midjan, klipp dom! d enda du behöver e;
Sax,
Tusch(?)penna som man ser på tyget!
Linjal!

Och sen e d bara mäta, göra ett streck, och klippa men kom ihåg lämna så många cm du vill vika upp kvar!
Jag klippte mina typ 3 cm vanför knäna, vek upp 4 cm första gången&sen 2½ cm. då blev d typ 6 cm nedanför ''grenen'' haha! d var dagens tips!


HJÄLP!!

Mami fråga nyss m vi skulle äta ute ikväll, men jag vet inte vart jag vill äta, vi älskar mias, d e ju bara över gropen, men mami vill ju dricka bärs :p men jag vill nog inte äta i brandbergen :p Arggh! vart vill jag äta? xD
haha, kollar ffr på Life of Ryan! han e  såååååå snygg. och han e redan 21 xD hah!
HAha, varför ska alla snygga killar/tjejer bo i usa och sånt shit?! missade hela F1! nu e d slut typ xD
Alla bra hamnar dåligt! Alonzo, Hamilton! båda har inte d bästa placeringarna om man säger så!
haha, skriver senare!


Hunden tog min BH!

HAHA! aa, ni ser juu rubriken, hade en bra dröm inatt.. önska verkligen att d e verkligeheten! men d e d inte, d va min verklighet förut.. men iaf, hunden lekte med mina kläder, och de slutade med att hon hade mitt axelband på BH.n satt runt halsen på henne!! men hn ströps ju inte :p haha, så d va lite kul. Sen åt jag frukst ch sånt :p
Kollar på ''Life of Ryan'' d e när han hade långt hår ffr, eller längre :p haha, aja, jag vet inte ch patte ens åker till papi ida eller inte, kanske ljuger som vanligt. Men, jag skriver senre :)





Blondie!!

TRåååååk!!!

Har tråkigt, jag skriver imorn, inte på bästa humöret, inge att göra lix!
jag orkar verkligen inte sitta vid datan! uusch! undrar vad jag ska göra asso!
Aja, somsakt, imorn hörs vi!


HAhaha!!

Rooooooligt, detta e min och izze'z(mitt ex) konversation på FB;

Louise

hahah

20:31Izze

kul att vi pratar på 3 olika ställen haha

20:31Louise

haha, men d e bara för att vi e ju bäst :):)

20:31Izze

de är ju också sant :D:D

men jag e bätte

bättre*

20:32Louise

haha, nej! jag e bästaste! :):)

20:32Izze

Nu ljuger duuuuuu

:D:D

20:32Louise

neeej :):) d e fuuult att ljuga :):)

20:32Izze

aah därför borde du sluta

:D:D

AJJ DEN VA VASS

20:33Louise

haha, men du gjrde d för ett halvår sen! jag var absoluuut inte söt :):)

20:33Izze

vaaa? :OOO

20:34Louise

haha, vadå vaa? :D:D

20:34Izze

förstod inte nååånting nu

20:34Louise

haha, d e bara för att jag e längre :=

:):)

20:34Izze

HAHAH näee

:D:D

20:34Louise

hihihi!! jooo :):)

20:35Izze

Jag kmr sjunga så du förstår att du är längre snart :S

20:35Louise

vaa? :P:P

20:35Izze

Vadå vaa? :O:O

20:35Louise

jag fatta inte :P:P

20:35Izze

Det är bara för att jag är längre.

:D:D

20:35Louise

nej :(:(

20:36Izze

hahah,:D

(^^^)(^^^)

HAAAJJJ

20:36Louise

hahaha!!!

20:36Izze

men aja, jag är längre

:):)

20:36Louise

nej :(:(

20:37Izze

du ska få en kram sen, och då lär du märka

:):)

20:37Louise

haha, om du vååågar :):)

20:38Izze

Klart jag gör för jag vet att jag är längre! :D:D

20:38Louise

hahaha!! drömma går hjärtat :):)

20:38Izze

nu lugnar vi ner oss, hur lång är du i cM? :D:D

20:39Louise

ingen aning :p:p

20:39Izze

jag är 1,72

^^

:D:D:D

20:39Louise

haha!! drömma går ju :):)

20:39Izze

ne de sant :(:(

20:39Louise

haha, oj´kej, vi säger väll så ;);)

20:40Izze

du är typ 3 cm

20:40Louise

hahaha!!!

20:40Izze

:D:D!

20:40Louise

jag var tillräkligt lång att pussa dej! :):)

20:40Izze

nä jag fick gå ner på huuuk :D:D

20:40Louise

hahahaa!!!

20:41Izze

jag gjorde de diskret så att du inte blev ledsen :D:D



Beyoncé's lillasyster!!! d visste ni inte!





Hon med rakt hår e Solange&hon med lockigt e juu beyoncé.
Dom e syskon och solange e med i en av bring it on filmerna, jag tror d va ''Bring it on. All or nothing''
Men iaf hon e med där, hon spelar en tuff cheerleading kapten, hennes karaktär heter Camille!
nu vet ni d!

Hahaahaha, VB!


Fööörlåt sandra!!!

SSandra e juuu trummis!!!!!!!! så ni vet!!
vi kör på en visste ni att om cirkus 1 timma, och jag berättar om dagen och sååå snart!


Update!

D över har vart 20 minuter gammalt!
ska göra ett videoinlägg på dagen istället. d kommer snart!


and the hearts all over the world tonight

helluu :)
sitter i min soffa, med sandra bredvid mej, vi kollar på hanni montani! haha, d suuger!
Vi ska ut med hunden snart, ska bara kolla datan&såå haha!
men orkar inte blogga! faktist, jag e lite hungrig faktist, skriver senare :)


Gotta see you boo

Mitt O langar lagg!
Haha! men jag och sandra sover i min systers rum, för min s'ng e sönder!
haha, menmen, har datan i knät, coolan bredvid sängen&sandra next to me, bättre kan d inte bli?
imorn ska sandra vara på ALLA lektioner, annars hon få spööö!
BBåda börjar 8, men jag ska hänga med syster till tandläkaren 20 över 8 :p
såå får ha slöjd i 20 minuter :p fast kommer ju tbx sen.
aja, vi ska kolla på step up 2 the streets! hha, den e såååå sexig!!!




I need you boo!

Ska dra till konsum köpa godis, sen ska jag och sandra till no rmeorse och glutta film med godiset, var ej i skolan för jag hade huvevärk och magont! så gjorde lite nytta här hemma istället :)
Menmen, skriver när jag kommer hem eftersom vi ska dit typ nu, haha! men ni får dresscode sen!


Trötter+försovning!

Jag znoosa i 10 minuter, sen råka jag somna sen när jag skulle upp så tappa jag mobilen under syrrans säng!
Så jag försökte få upp den i 10 minuter, sen gav jag upp, halv 8 kommer mami in och frågar när vi börjar.
Och min buss skulle gå en kvart efter :p såå jag kommer till svenskan, förresten så går min buss5 i halv 11 :)
Aja, skriver senare!!



HIHIHI!!!

Sängtime!!
e trött och ska plocka undan :) ska tvätta fejjan&h'nderna,
Ska sova nu, d blir i pattes rum igen :) skriver imorn! hinner nog inte imorn bitti iaf!!


Fick damp!!

Hej, filmen tog slut när mitt program började, såå sitter vid den stora tv.n iaf :p
Smsar med sandra :) hihi, men iaf, jag och syster tog bussen imorse, den kom direkt när vi va på g till bussen :p
haha, allti lika mky tur! köpte en vitamin well svartvinbär, sen gick jag till rudan där vår klass skulle mötas,
men iaf, vi började med vanlig pulka åkning, tipsrunda eller skridskor hade vi att välja imellan, tillslut fick jag och pinar nog och gick till skolan, träffade patte&sandra medans, såå dansa vi i rörelserummet igen, sen när vi skulle äta lunch beräknad tid så jag jag och punnie tbx :p men maten blev inte klar förns typ 40 minuter senare! blev fett sur, alex mula mej, efter tio minuter överraska jag han genom att fälla han och ta snö i hans fejja!
haha, sen så hände samma sak igen, haha, menmen. sen fick vi mat, sen blev d sammarbetsövningar, några av dom va roliga, jag började gråta över en! i samma övning lite innan så hängde alex jaa på lite fel ställen!
haha, d utgick att d va 4 tröd och så var d fyra rep i olika höjder vi skulle få över mist två på varje sida genom att bära över, sen kunde vi välja vilken höjd som hälst att få över andra :p men, sen såå sa jag nej att jag inte ville, för jag hatar att bli bärd att ha händer som ska ta på mej! så jag började gråta eftersom jag blev pressad och aa.
Och när vi skulle bära över alex så tappa han balansen och hamna 2 meter upp och hamna gränsle över repet :p
haha, men nu har d börjat för länge sen!! kan inte koncentrera mej! skriver sen.


Desperata hemmafruar!!

TjiTjong! :)
Ska gå ner och kolla på lilla tv.n på kanal 5 snart, patte sitter vid den stora&mami sitter vid sin :p
såå jag fick ta den tv.n! men jag har ju trådlöst internet, såå jag skriver om dagen på första reklamen, asso typ om 25 minuter!! haha, men sandra har nyss åkt med bussen, hon fick inte sova här för mami, men jag kan ta ett nej :)
så d gör inget, men ska sortera smuts-tvätten och sätta på en maskin!


Sandra babe!!

Helluuue!
sitter på no remorse vi har ''repat'' jag syster, sandra och issa&kanske meg ska bilda ett band så vi testade idag,
Sång:Louise(jag)
Bas:Isabell
Gitarr/kör:Patricia, kanske Meg

Hahah, aja ska fråga mami om sandra kan sova hos mej :)
d märker vi när jag bloggar hemma, ajjt?
Vi har ''repat'' i 2 timmar :O haha, patte har ju ett band som ska repa nu igentlien, med michis och C.s flickvän.
men dom kom inte :p såå hon ska chilla :) haha, men tänkte bara skriva :) såå om dagen blir när jag e hemma :)


Hejsan hoppsan karlsson!

Har nyss skölt(?) av fejjan! behövde ju vakna till liv!
Sov inne hos syster inatt, sov ganska bra :) ska in på bdb&dom sakerna innan jag käkar frukost packar ombyte och sånt shit! haha, men d tar ju inte så lång tid? sen kvart över sju ska jag äta frukost :p haha, orkar inte förklara just varör :p men igår så åkte jag till skolan, tog ju tåget och sånt, d va iskallt! messade med tanjuu! så tiden bara flög!
Kom lite sent, för tåget va typ 5 minuter sent, sen så hade vi musik, sen på engelskan så fick vi se vår kära mentor igen, hon har vart i miami veckan innan sportlovet och hela sportlovet :p men iaf, då tog hon med sej godis till oss, och så fick vi reda på att linnet hon hade på sej var designat av Ami i miami Ink! haha, d va fett snyggt!
Aja, lunchen kom och sen så blev d svenska, jag bytte om i klassrummet haha! d va så varmt, och alex sitter bredbid mej, som tur kollade inte han, han hade lite respekt iaf :) mej öjdal som sitter vid bordet bredvid mej med tova vägde på stolen för tove va ivägen xD haha, sen så skulle vi göra en grejj, man skulle gå någonstans och beskriva med alla 5 sinnena(?) jag gick till rörelserummet, där jag och syster dansa, och blablabla!
orkar inte förklara mer åkte till madde en snabbis runt halv 5 för att hämta min väska som jag glömde i skolan.
Aja, måste börja fixa saker nu!! skriver ikväll! :)




Sorry!! hade no idea!

Heeej!!!

Torsdag; Vaknade hos pappa eftersom han hämta mej på onsdagen(visste inte om d) vi åkte till ikea, jysk och såna affärer, vi köpte saker till lägenheten, vi kom hem, jag duscha gjorde iordning mej, sen så skjutsade papi in mej till gullis och jag hjälpte han bära in allt vi hade handlat, sen så gick jag till globen, mötte mami och syster på vägen, vi åt på donken gick in i globen, vi fick jääädrans bra platser! jag och syrran satt på rad 8 närmast trappen, mami satt lite längre in på raden. d blev försenat med ca en timma, d var fel med ljuset, men tillslut körde dom igång, och jag som e såååå jävla bäst! kan skrika hur mycke jag vill utan att bli hes! gissa om jag skrek? haha men sen såå mötte jag upp papi när konserten va slut&vi gick upp till lägenheten, patte som vanligt bestämde sej i sista sekunden att inte sova i lägenheten xD

Fredag; Vi gjorde inte så mke, städa lite bara :p sen åkte vi till f&f, vi sov där, jag duscha och sånt, och d blev gooood mat! :) d hände alltså inte mke :p

Lördag; Jag vaknade rätt så sent, åt frukost och sånt, papi och leo jobbade, cattis kom med mina kusiner för cattis/le skulle bort på middag, farmor frågade mej vart jag skulle sova.
F;ska du sova i rummet?
L;ja?
F;blir d inte lite jobbigt med widar och allt som kan vakna?
L;Nej, jag hör han endo in till pappas rum&vaknar, jag somnar inte för att både papi&farfar snarkar och sängen e inte skön, så d e faktist bättre att sova med barnen :)
F;okej, jag börjar bädda

haha, sen så skulle jag sova, widar börja gråta, jag satte mej upp gick fram till hans säng, klappade han lugnt på ryggen, hörde hur farmor klev upp men gick och la sej igen eftersom jag fick han att sluta gråta :p
se vakna han igen, och då hade jag gått på toa, så d var farmors tur denna gång, menmen ines vaknade iaf inte :)


Söndag;på morronen, så hör jag hur han väger fram-och.tillbaka på spjällsängen, och låter, så jag öppnar ögonen försiktigt eftersom jag får ljuset i ögonen, och så ser jag hur båda barnen stirrar på mej&deras ögon skriker; VAKNA! VAKNA FÖRIHELVE*E! såå jag sket nästan på mej!
Aja, sen så kolla jag lite på tv, jag och papi drog till lägenheten igen, satte upp gardiner&rullgardin.
Sen när vi kom tbx så hade cattis&leo hämtat barnen, jag kolla på tv med farfar,
vi åt midda, sen började wallander, jag kollade på d framtills nyheterna, va så trött men filmen var bra, så jag frågade papi om jag fick kolla klart på filmen och d fick jag! :) sen gick jag&farfar till sängs.



Berättar om månda imorn! har fliluftsdag och ska sova nu, har ingen sovmorron imorn nämligen!!



Shhh it's a secret!



Jag ska åka till pappa nu, och.. jag vet inte vart jag ska sova!! skriver imorn!!

Suuug på den!

Jag ska gå på tokio hotel medd mami och syster!!!!
mamma fick tag på biljetter genom jobbet ofc annars skulle hon köpt till mej och syrran, men e d gratis så kan hon väll lika gärna hänga på? haha, gissa vilket band som pumpas!
Jag skriver typ lite emellanåt på ett enda inlägg! haha,
D har säkert gått 5 minuter sen jag skrev!
men nu ska jag vara en duktig flicka, jag ska städa mitt rum!!! och samtidigt så ska jag fortsätta att pumpa musik, så måste stänga dörren, skriver sen'!!


Vadå bara ett eller två djur?

Såg en kommentar på kissies blogg, typ såhär stog d;
!! Btw paow har skrivit att hon ska köpa en pälsjacka och jag tycker det är RÄTT! Jag skrev ett långt inlägg i bloggen om att so what om ett eller annat djur dödas för päls, de är bara djur liksom?! Hello, ni är så korkade


OMG!! seriöst. vadå bara ett eller annan djur? d e fan levande varelser, ska jag slå dej med ett baseboll trä och slänga dej i marken så du blir medvedslös? skära bort din hud på skallen för att komma åt ditt hår? d skulle inte vara så kul? att hängar upp-och-ner och dö? hatar sånna personer som tycker att d är okej, att ens köpa d, att ens göra sånt!
vissa människor e så jävla dumma i huvet, speciellt ''paow'' hon tycker att sverige förstörs av invandrare, d tycker inte jag! för i vår skola har vi polska mattanter och städare, dom förstör inget, dom städar efter oss! min mami e teknik chef, hon och hennes mamma kom till sverige från ett annat land, men inte fan förstörde dom? min mormor var läkare, jag säger inte att vissa invandrare inte gör d, för d finns dom som förstör sverige som kommer från andra länder. t-ex en sak som jag tycker e dåligt ör d där med påsken, man tar seden(?) dit man kommer!
jag tycker inte man ska avskaffa en svensk tradition bara för att dom känner sej kränkta, för vi kallar ju dom inte för påsk-kärringar direkt? visst alla har rätt till en egen åsikt, men vissa låter ju bara som en massa skit!

nu e jag sur för d, så jag ska gå och lägga mej! e suuuper trött. skriver imorn!





Naken chock!

HIhi(a) badade på eriksdalsbadet med madde ida :p d va skojj, sen tog vi bussen till hornsgatan för donken där e bättre än den vid ringen! sen åkte vi till södra gick till mammas jobb skrev in oss, hon hämta oss så gick vi upp, jag&madde tog en kopp varm choklad :p sen gick vi till tåget, och resten orkar jag faktist inte berätta!
min 3.mobil e oficiellt dööööööd!! hihi, menmen, min comviq mobil finns ju :) haha, jag och madde garvar allti! asso jag säger något roligt vi garvar i 10 minuter, haha! försökte ringa tanja idag men d funka inte :(
aja, lyssnar på musiiiik! lovely! menmen, orkar inte blogga om ni har tur bloggar jag senare! nu ska jag byta om till mjukis-kläder! och gå ner för att spela wii'!



saknar håret!

FUUUUCK!!

Bara för att min mobil blev kall så e den vattenskadad! kan knappt sätta på den!!!
ARG!! skriver imorn!!

Biiiilder!



outfit!

inne på sandy's

madde <3

min chai-latte

madde och hennes latte

liinsan :) <3

love <3

love<3

linn snor lite av min chai-latte!!

tillslut så vare bara hälften kvar

skit sexig man får vara!

haha fail!

linn flummar!

blå bh, fast dock i 80C fanns inte i 80D(madde hitta sin strlk direkt och köpte en likadan :)

sverige tröjja(baksidan) madde köpte likadan haha!

långärmad vit

ett rosa&blått linne(d blev inte rosa på bilden :p) haha


och så blev man 650 kr fattigar!! har bara 43 kr kvar :p




Bilder kommer snart!

Smsar med sandra, sk ta bilder på allt jag handlat idag&lägga upp dom+bilder som tagits under dagen :)
E jätte trött! har gått fram&tillbaka från drottningatan 1-100 3 ggr! ska gå och väga mej, vart kissnödig, pantat från mamis jobb, vart uppe på mamis jobb medans linn&madde vänta vid receptionen, mötte roger från morron zoo när jag klev av hissen, han kom till receptionen och linn viska till madde, d där e ju roger! jag lyssna på han imorse*hon fnittrar* haha, sen kom jag ner med 3 påsar pant(orkade inte ta alla 5 påsar). vi tog tåget till centralen, gick till donken, lin sa ett skämt, jag och madde börja nästan gråta, fick ont i magen, skämtet var såhär;
Mamma mamma mamma mamma! olle e bög!
mamman; men hur vet du d?
killen; för hans kuk smaka bajs!

haha!! skit ruuuligt ju! sen gick vi och handla saker, men ska ladda upp bilder nu!


Underkläder! brrrr!

Vakna kl 6 -.-' sen somna jag om runt kvart i 7, mamma väcker mej kl 8 och ger med 300 kr och panten, sen ska jag fråga pappa om jag kan få pappas pengar! (a) eftersom dom delar på barnbidraget :p
men inte allt eftersom jag vill se en bio nu i mars med tanja, så en hundring ska sparas!! hihi(a)
och såklart e d remember me! vi måste ju gå på premiären när våran man e på den stora vita duken! hihi
ska ringa tanja ikväll oxo, men bara i någon minut&säga hej och sånt :) ska kolla fejjan, om jag hinner slänger jag in en outfit, e vråålishungriiis!!!


RSS 2.0